SZOLGÁLTATÁSOK

"KOMPLEX MEGOLDÁS A TERVE​ZÉSTŐL A GYÁRTÁSIG"
 

A C3D Préstechnika fő profilja lemezalkatrészek hidegalakitása kis és közepes szériákban. 
Üzletágunk fő erőssége, hogy a Mérnökiroda üzletágunkkal együttmüködve komplex mérnöki megoldást tud nyújtani partnereinknek a termékfejlesztéstől a termék széria gyártásáig. Üzleti fókuszunkat a speciális szakértelmet igénylő kis és közepes szériák jelentik, vagyis a pár ezertől a százezerig terjedő darabszám per hónap gyártási volumen. 


HIDEGALAKÍTÁS
Széria gyártáson felül, képesek vagyunk kísérleti széria projektek támogatására. Beleértve a tervezést, alapanyag kiválasztást, technologizálást, prototípus gyártást.     
Gyártási szolgáltatásaink közé tartozik: stancolás, darabolás, hajlítás, továbbá mélyhúzó és egyéb préselési feladatok. 


FELÜLETKEZELÉS
Gyártandó termékek készremunkálása érdekében szemcseszoró, festő-bevonatoló és vibrációs koptatási megoldásokat tudunk az üzemünkben nyújtani.
Külső partnercégünk segítségével, egyéb galvanizálási és horganyzási, KTL festési feladatokat is betudunk illeszteni a gyártási folyamatainkba.


TERVEZÉSI SZOLÁLTATÁSOK 
Mérnökiroda üzletágunkkal együttműködve a következő gyártással kapcsolatos tervezési feladatokban is hozzáértő segítséget tudunk nyújtani partnereinknek: Szerszámtervezés és gyártás, gyártáskiszolgáló gépek tervezése, automata mérő-ellenőrző gépek tervezése, alkatrész tervezés és szimuláció.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK MOST!

Kollégáink örömmel megválaszolják kérdéseit!

ELÉRHETŐSÉG