RÓLUNK

A C3D Műszaki Tanácsadó Kft. 1999 óta kínál komplex műszaki szolgáltatásokat partnereinknek. Jelenleg több mint 40 munkavállalónk dolgozik a partnerek elégedettségének elérésének érdekében.
A cégünkből a feladatok hatékonyabb elvégzése érdekében, négy különálló üzletágat jött létre az évek során. 
 
A C3D MÉRNÖKIRODA - KUTATÁS ÉS FEJLESZÉS - KÉPZÉS ÉS TÁMOGATÁS ÜZLETÁG webes elérhetősége ITT  található. 

A C3D Kft. 2015-ben hozta létre a Préstechnika üzletágat, amely jelenleg 12 fizikai dolgozót foglalkoztat, 3 fős irodai támogatással. 
Terheléstől függően 1-4 fős mérnök projekt csapat is rendelkezésünkre áll.

A C3D Préstechnika fő profilja lemezalkatrészek hidegalakítása. Üzleti fókuszunkat a speciális szakértelmet igénylő kis és közepes szériák jelentik, vagyis a pár ezertől a százezerig terjedő darabszám per hónap gyártási volumen.

A C3D Préstechnika fő erőssége, az üzletágak közötti szinergiákat kihasználva, komplex mérnöki megoldást tud nyújtani partnereinknek a termékfejlesztéstől a termék széria gyártásáig. Képesek vagyunk kísérleti széria projektek támogatására. Beleértve a tervezést, alapanyag kiválasztást, technologizálást, prototípus gyártást.     

Gyártási szolgáltatásaink közé tartozik: stancolás, darabolás, hajlítás, továbbá mélyhúzó és egyéb préselési feladatok.
Üzemünk a hidegalakítási szolgáltatásokon kívül, rendelkezik vibrációs koptatási, szemcseszórási és bevonatolási kapacitással. Amennyiben a megrendelő igényli, külső partnercégeink segítségével, egyéb galvanizálási, horgonyzási és KTL festési feladatokat is betudunk illeszteni a gyártási folyamatainkba.     

Mérnökiroda üzletágunkkal együttműködve a következő gyártással kapcsolatos tervezési feladatokban is hozzáértő segítséget tudunk nyújtani partnereinknek: Szerszámtervezés és gyártás, gyártáskiszolgáló gépek tervezése, automata mérő-ellenőrző gépek tervezése, alkatrész tervezés és szimuláció.

Hosszútávú célunk a folyamatos fejlődés, és partner kapcsolataink állandó bővítése.
Várjuk további partnerek jelentkezését, akik szeretnék a kedvező árainkat magas minőséggel ötvözni.